Båter leveres med stadig fler og mer kompliserte installasjoner av blandt annet navigasjonssytemer, smartbåtløsninger, batterier, lydsystemer, hvitevarer, vinsjer og thrustere for å sikre en stadig bedre totalopplevelse til sjøs.

En utdatert plotter, ett kjøleskap som ikke lenger kjøler, en sur høyttaler som har spilt sin siste sommerslager, vindfløyer med unøyaktige avlesninger eller en vinsj med dårlig kraft er store dempere for denne opplevelsen.

Båtfolk er som folk flest. Vi nyter godt av teknologiens stadige utvikling men for mange av oss er det vanskelig å holde hodet tørt når det er på tide å vedlikeholde, oppgradere eller reparere på disse stadig mer kompliserte sytemene.

Da kan det være lurt å overlate din hodepine til en spesialist.

Med maritim dataelektronikk som fagfelt jobber vi daglig med strøm I båt og har god oversikt over gjeldende og kommende teknologi fra alle de store aktørene I bransjen. Våre typiske arbeidsområder innebefatter diagnotisering og reparasjon, nyinstalleringer eller vedlikehold av alle strøm og nettverksrelaterte komponenter I lystbåt.

Har du lyst på lifepo4 batterier I din båt for å spare vekt og samtidig øke kapasiteten? Er navigasjonssytemet modent for modernisering? Trenger du hjelp til diagnotisering og utbedring av feil I NMEA-2000 nettverket?

Er lineære thrustere med fjernkontroll på ønskelisten?

Vil du øke tid I uthavn med solscellepaneler?

Er autopiloten fremdeles biologisk?

Vi hjelper deg med dette, og masse mer.

Enten du har seilbåt, motorbåt, rib eller jolle; vi jobber med totalløsninger for deg som vil sikre båtsesongen med faglig veiledning og installasjon, skreddersydd etter dine ønsker og vår erfaring.